Guus Meeuwis vindt het moeilijk om zijn kinderen los te laten

Foto: Roy Beusker

Samen met zijn ex Valérie Gregoire heeft de Tilburgse zanger Guus Meeuwis vier kinderen: Pepijn Philip (°2000), Sarah Marte Helena (°2003), Teun (°2006) en Jules (°2010).

Zijn kinderen zijn inmiddels oud genoeg om “zonder zijwieltjes” door het leven te gaan. Maar toch heeft Guus moeite om hen los te laten, geeft hij toe in Story.

“Gé Reinders, de Limburgse zanger van Blaosmuziek zei ooit: ‘Bij ieder kind wordt er een zorg geboren’”, aldus Guus. “En dat is echt zo. Ik heb vier kinderen, dus vier grote zorgen. Maar wel vier heel leuke zorgen. Het gaat ook echt van klein naar groot, van: ‘Heb je licht op je fiets?’ tot: ‘Denk goed na over wat je wilt in het leven, hoe je dat wil gaan doen’”, besluit Guus.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.