24/02/2024
Antwerpen, BE 7 C

De Nederlandse showbiss

Wolter Kroes onder het mes

Foto: Peter De Smedt

Vijf singles, een album, een concert en…een operatie

Als ‘Kikker’ zette hij een unieke prestatie neer. Spijtig genoeg werd hij zeer snel herkend door iedereen.

“Bij de eerste aflevering viel mijn naam al zeven keer”, vertelt Wolter Kroes aan Party. Ook aan het tankstation en zelfs zijn eigen kinderen herkenden hem in no time.

Hij bleef ontkennen tot het bittere eind maar het had geen nut. “Het leuke is dat in Westzaan, waar ik woon, de inwoners ook wel ‘kroosduikers’ worden genoemd. Dat past heel goed bij ‘Kikker’, die ik in ‘The Masked Singer’ was”, aldus Wolter Kroes aan Party.

Het wordt alvast een druk jaar voor hem. “Ik heb vorig jaar mijn pols ook nog gebroken, tijdens de repetities van het ‘Gouden Televizier-Ring Gala’. Waarschijnlijk wordt dat een operatie, want de breuk is niet helemaal goed hersteld”, verneemt Party van Wolter.

Toch is hij super dankbaar hoe het met hem als zanger gaat. “Op 13 januari komt er een geweldige plaat uit: ‘Komt Er Een Dag Dat Jij Me Mist’. Voor dit jaar liggen er in totaal vijf singles klaar. Ook komt er een album aan en zijn we bezig met een concert. Kortom: ik ben vol gas in de weer”, vertelt Wolter Kroes voldaan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Erica Meiland: “Je staat toch wat dichter bij de dood”

Next Article

Frans Bauer zet jarige in de bloemetjes

You might be interested in …

Showbiss.nl