Salar uit Big Brother maakt zijn voorkeur bekend

Play4

Wie moet er zaterdagavond Big Brother verlaten? Is het Bart, Jason of Ali?

Salar, de winnaar van Big Brother 2022 gaf op Instagram zijn voorkeur. “Ik heb Ali en Bart ook héél graag, maar als ik echt moet kiezen, zal het toch Jason zijn”, geeft Salar toe.

Of Jason blijft? Dat zien we zaterdagavond in een nieuwe Big Brother Live.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.