20/04/2024
Antwerpen, BE 10 C

De Nederlandse showbiss

Nieuwe opdoffer voor Marco Borsato?

Foto: Dirk Verbocht

Het lijkt ernaar dat het weekblad Story iets te vroeg geweest is met te koppen dat Marco Borsato mag hopen op een verzoening met zijn grote liefde, de moeder van zijn kinderen en ex-vrouw Leontine Ruiters. Dat schreef het blad nadat een Story-fotograaf kon vastleggen hoe de twee ‘stiekeme ontmoetingen’ hadden bij Leontine thuis.

Maar volgens concurrent Privé en juicekoningin Yvonne Coldeweijer is van een verzoening absoluut geen sprake. Op basis van de bevindingen van haar leger ‘spionnen’, stelt Yvonne het als volgt: “Nou, ik kan je vertellen: hij komt daar sinds ze uit elkaar gaan meerdere keren per week. Niks nieuws aan.”

Privé en Coldeweijer menen op hun beurt dan weer dat Leontine zich wél verzoend heeft met haar andere ex, de steenrijke ondernemer John Huiberts. Leontine zou weer meermaals in diens woonplaats Waalwijk gesignaleerd zijn, en de twee zouden zelfs al terug samen op reis zijn. Als deze geruchten kloppen betekent dat ongetwijfeld een zoveelste opdoffer voor de in ongenade gevallen Marco Borsato.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Mart Hoogkamer: “Werk om te leven”

Next Article

Zo herstelde George Baker van long covid

You might be interested in …

Showbiss.nl