14/04/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Mart Hoogkamer: “Werk om te leven”

Foto: William Rutten / SBS6

Eind mei liet zanger Mart Hoogkamer in een persmededeling weten tot juli alles af te zeggen: optredens, media en tv-optredens. Naar eigen zeggen heeft Mart die vrije tijd nodig om een nieuwe balans te vinden tussen zijn passie muziek en zijn energieniveau.

“‘Werk om te leven, leef niet om te werken’, dit vertelde mijn moeder mij al van jongs af aan. Had ik maar naar haar geluisterd”, citeert Story de populaire zanger uit de persmededeling. “De afgelopen tijd lijkt het erop dat ik mezelf voorbij ben gelopen in mijn zangcarrière, door mijn grote passie om mensen te raken en te inspireren”, aldus nog Mart.

Zijn manager Robert Schipper gaf aan het weekblad nog een update over hoe het nu met zijn protegé gaat: “Mart heeft iets meer zonlicht gezien, waardoor hij wat meer kleur heeft gekregen. Maar we zijn druk bezig met hem.” Al weet Robert niet of Mart het redt om vanaf 1 juli weer op te treden. “Laten we het hopen. Hij móét rust hebben. En mochten we eind juni zien dat zijn situatie niet verbeterd is, dan kijken we wat we in juli gaan doen”, besluit Robert.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Jan Smit staat onder hoogspanning

Next Article

Nieuwe opdoffer voor Marco Borsato?

You might be interested in …

Showbiss.nl