28/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Nieuwe namen Foute Party 2023 bekend

Foto: Qmusic Nederland

Wie komt er allemaal?

Qmusic heeft nieuwe namen toe aan de line-up van de Foute Party op 23 en 24 juni toegevoegd. Niemand minder dan Kris Kross Amsterdam, Donnie en Paul Elstak bestijgen het podium, naast de eerder aangekondigde optredens van Snollebollekes, Belle Perez, Jan Biggel en de Qmusic-dj’s.

Over iets minder dan 3 maanden gaat het dak van de Brabanthallen er weer als vanouds af wanneer groepen verklede foute feestgangers uit het hele land afzakken naar Den Bosch voor de Foute Party. Eerder maakte Qmusic al de eerste drie namen bekend; Snollebollekes, Belle Perez en Jan Biggel. Ondertussen werd die line-up aangevuld met Kris Kross Amsterdam, Donnie en Paul Elstak. Ook de Qmusic dj’s doen verschillende optredens. Daarover wordt later meer bekend.

De drie nieuw aangekondigde acts komen veelvuldig voor in de Foute 1500, dé hitlijst met de beste foute nummers, samengesteld door de Qmusic luisteraars. Het welbekende dj-trio Kris Kross Amsterdam had vorig jaar maar liefst zeven noteringen in de hitlijst, waaronder ‘Vanavond (Uit m’n bol)’ met Donnie en Tino Martin. Rapper Donnie komt, naast zijn samenwerking met Kris Kross Amsterdam, nog een aantal keer voorbij in de Foute 1500. Onder andere met de hits ‘Bon Gepakt’ met René Froger en ‘Bieber van de Kroeg’ met Mart Hoogkamer. Paul Elstak kan niet missen op de Foute Party, met zeven noteringen in de Foute 1500, waarvan ‘Rainbow in the Sky’ altijd in de top 3.

De volledige line-up tot nu toe:

Snollebollekes

Belle Perez

Kris Kross Amsterdam

Donnie

Paul Elstak

Jan Biggel

Qmusic-dj’s

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Martien Meiland gooit zijn leven om

Next Article

Keert prinses Amalia nog terug naar haar studentenhuis in Amsterdam?

You might be interested in …

Showbiss.nl