28/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Martien Meiland gooit zijn leven om

Foto: Play4

Realityster voelt zich veel energieker

Recent publiceerde Maxime Meiland, de jongste dochter van realityster Martien Meiland haar eigen biografie ‘Maxime, misbruikt, ontspoord, en nu… gelukkig!’. Hierin gaat ze ook dieper in op het overmatig drankgebruik van haar vader.

Gedrag dat haar en haar familie al veel kopzorgen en zelfs verdriet heeft bezorgd. Hoe diep Martien met zijn drankgebruik vergroeid is bleek uit zijn reactie tijdens een familieraad waarin zijn gedrag aan de kaak gesteld werd.

Hij zei toen:  “Het maakt mij niet uit als ik over een paar jaar al doodga, want dan heb ik het in elk geval naar mijn zin gehad. En dan krijgen jullie al het geld.” Daarop maakten zijn dochters hem duidelijk dat het geld hen gestolen kan worden. Het enige wat zij willen is hun vader zo lang mogelijk bij hen hebben.

Na lange tijd blijkt de boodschap nu eindelijk doorgedrongen te zijn bij Martien. Zo verklaart hij trots aan Story sinds 1 januari niet meer te drinken. De positieve impact van deze beslissing laat zich ook duidelijk voelen in zijn persoonlijke leven: “Sinds ik niet meer drink, lig ik soms al om half negen in bed. Ik hoop dat de rest van mijn leven vol te houden. Ik voel me veel energieker, dat kan ik goed gebruiken.” Daarnaast is Martien zijn omgeving een stuk minder tot last, zo bekent hij: “Als ik te veel drink, ben ik heel vervelend”, klinkt het eerlijk. Dan ga ik achter mannen aan van Maximes leeftijd, zij haat dat.”

Tot slot dient wel opgemerkt te worden dat Martien het begrip ‘niet meer drinken’ iets ruimer ziet dan complete geheelonthouding. Hij geeft aan wel nog eens een glas te drinken bij speciale gelegenheden, zoals onlangs bij Maximes boekvoorstelling.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Jeroen Rietbergen reageert op aanklacht wegens verkrachting

Next Article

Nieuwe namen Foute Party 2023 bekend

You might be interested in …

Showbiss.nl