Bridget Maasland: “Ik werd bedolven onder de reacties”

Foto: Brunopress.nl

Ze koestert nog mooie dromen

Al heel wat jaren is Bridget Maasland een vaste waarde op de Nederlandse televisie. Ze is een erg geliefde presentatrice die toch goed oplet met wat ze uit haar privéleven met heel Nederland deelt.

Toch is Bridget vooral heel erg gefocust op haar carrière. Ze heeft nog wel wat dromen naast haar presentatiewerk bij ‘RTL Boulevard’.

“Maar dan wel op een ander vlak dan televisie. Ik ben bezig met een platform op te zetten. Een soort community waar vrouwen met perimenopauze en menopauze met elkaar kunnen praten en tips kunnen uitwisselen, zodat we het een beetje uit de taboesfeer gaan trekken”, begint Bridget in Weekend.

Bridget deed al een oproep en ze hoopte op een aantal reacties. Maar het werd alleen maar beter, want Maasland werd bedolven onder de honderden reacties.

“In het weekend na de oproep heb ik ze allemaal met de hand overgeschreven, want ze zaten in mijn Instagram-inbox. Dus daar ben ik nu druk mee bezig, daar ga ik iets mee doen. Te beginnen met een nieuwsbrief, die ik stuur aan die e-mailadressen. En dan kijken of we daar een community van kunnen maken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.