Montana Meiland krijgt regelmatig lieve berichtjes van haar ex Dirk       

Foto: William Rutten/SBS6

Enkele weken geleden kwam er een einde aan de achtjarige romance tussen Montana Meiland en Dirk Hoogstraten. Volgens Party blijft Montana de toekomst positief tegemoet zien.

Met klussen en verbouwen verzet de oudste dochter van Martien en Erica Meiland haar zinnen. En in het huis waar ze haar praktische en creatieve talenten kwijt kan, is nog heel wat werk. Op één van haar Instagramposts zien we haar in gevecht met de oude vloerbedekking.

Opvallend was de reactie van Dirk: “Go Girl!!!” Volgens Party stuurt hij wel vaker lieve berichtjes naar zijn ex-vriendin. Zo feliciteerde hij Montana ook bij een foto voor haar nieuwe huis.

Dat Dirk niet onder stoelen of banken steekt Montana alle goeds te wensen, bevestigt wat hij na kerst al openbaar maakte: dat zij “zijn alles blijft”.

Op hetzelfde ogenblik was hij er heel openlijk over dat Montana en hij van elkaar houden en in ieder geval goede vrienden blijven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.