13/06/2024
Antwerpen, BE 17 C

De Nederlandse showbiss

Monique Westenberg: “M’n strot knijpt dicht en ik hou het niet droog”

Foto: Play4

De feestdagen in december zijn altijd heel erg gezellig en liefdevol, maar het is voor veel mensen ook een periode waarin ze zich minder gelukkig voelen. Ze voelen zich alleen, denken terug aan iemand die ze verloren zijn de voorbije jaren en vertoeven absoluut niet in de kerststemming.

Monique Westenberg en haar zoontje Dré zijn wel helemaal klaar voor de feestdagen. Hun huis is mooi versierd, de kerstboom staat klaar en Monique wordt wel blij van de kerstsfeer die overal heerst.

“Het brengt voor mij altijd een bijzonder gevoel dat ik alleen deze maand ervaar. Het samen willen zijn met dierbaren, het gezelliger maken in huis en ik luister ook heel graag naar kerstmuziek, thuis en in de auto. Bovendien is het ook nog eens mijn verjaardag”, vertelt ze aan Party.

Maar ondanks dat Westenberg erg geniet van de sfeer, hangen er ook hier en daar wat grijze wolkjes boven haar hoofd. Drie jaar geleden overleed haar oma en die mist ze nog altijd ontzettend hard.

“Ik kan van alles schrijven waarom ik je zo mis, maar m’n strot knijpt dicht en m’n ogen houd ik niet droog. Ik zeg het eigenlijk iedere dag tegen je wanneer ik je om me heen voel. Het is verdomme zo’n groot deel onverwerkt verdriet. Ik mis je oma, vreselijk veel. Vooral je armen om me heen”, schrijft ze op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Frans Bauer: “Dan staat je leven echt op zijn kop”

Next Article

Frans Bauer: “Het ging van kwaad naar erger met haar”

You might be interested in …

Showbiss.nl