Frans Bauer: “Het ging van kwaad naar erger met haar”

Byadmin

27/12/2022
Foto: William Rutten

Hopelijk wordt 2023 voor Frans Bauer een beter jaar dan 2022 was. Na de gezondheidsproblemen van Mariska Bauer en Doris Bauer gaat het alweer een pak beter met hen, maar het heeft 2022 wel een heel stuk minder mooi gemaakt voor de familie.

In 2022 heeft Frans ook heel weinig nieuwe muziek gemaakt. Hij had er de energie niet voor, had er geen zin in en het ontbrak hem volledig aan creativiteit om iets nieuws op plaat te zetten.

“In eerste instantie komt er in die periode gewoon niets creatiefs uit je handen. Gelukkig daarna wel. Ik ben pas een aantal maanden later weer achter de piano gekropen. Dat was op het moment dat Mariska weer thuis was en alles weer een beetje normaal was”, klinkt het bij Frans in Party.

De zanger zal de dag waarop Mariska haar herseninfarct kreeg niet snel meer vergeten. De hele situatie heeft een blijvende indruk op hem nagelaten.

“In één keer begon Mariska heel apart te praten tegen me, alsof ze dronken was. Ik dacht: dit is niet goed, we moeten naar de huisarts. Voor je het weet, zit je in het ziekenhuis. Het ging van kwaad naar erger met Mariska. Maar gelukkig is het ook weer goed gekomen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

Byadmin

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.