15/04/2024
Antwerpen, BE 7 C

De Nederlandse showbiss

Monique Westenberg: “Het gaat veel dieper dan dat”

Foto: Play4

Heel wat mensen kijken ieder jaar uit naar de kerstperiode. Lekker eten, cadeautjes, kerstboom, veel sfeer en vooral gezellig samenzijn. Ook Monique Westenberg kijkt er altijd heel erg naar uit. Al is december ook niet altijd een gemakkelijke maand.

Op 12 december, 2 jaar geleden, werd Monique door haar grote liefde André Hazes ten huwelijk gevraagd. We kennen de situatie van het koppel ondertussen allemaal, tot een huwelijk kwam het bij de twee nooit, schrijft Party.

Ook dat is een situatie die nog lang blijft nazinderen bij Monique. Want zoals iedereen ook weet is Monique nog altijd stapelverliefd op André en ontvangt ze hem nog steeds met open armen.

3 jaar geleden verloor Monique haar oma, en ook haar hond Dunya. Een verlies van twee dierbaren die Westenberg nog altijd niet verwerkt heeft. Haar hond werd geboren op 12 december.

“Op deze dag werd zij geboren en dat veranderde mijn leven. Ik geloof erin dat mens en dier elkaar kiezen. Dunya spiegelde mij. Niet alleen de grote verantwoordelijkheid aangaan en het voelen wat onvoorwaardelijke liefde is, maar het gaat dieper. Onze honden spiegelen ons, ze laten door hun karakter en houding zien wat wij zelf nog hebben op te lossen, hebben te veranderen en wat we nog moeten helen. Als wij dat bij onszelf aanpakken, doen we dat ook voor hun”, schreef Monique op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Marco Bakker: “Ik heb het genre nooit achteruit gestoken”

Next Article

Marco Borsato ziet jaar in duigen vallen

You might be interested in …

Showbiss.nl