Marco Borsato ziet jaar in duigen vallen

Foto: VTM

De heisa binnen ‘The Voice’ heeft niet alleen voor Linda de Mol veel kapot gemaakt in 2022, ook voor Marco Borsato liep het allemaal een beetje vierkant.

Net toen zijn liefde met Leontine Borsato weer wat begon open te bloeien, lekte het schandaal rond ‘The Voice’ uit en ging het in één klap terug bergafwaarts.

Marco zou zich schuldig hebben gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag en dat leek wel de officiële druppel te zijn voor Leontine om toch een einde te maken aan hun relatie, zegt Party.

Marco verdween volledig uit beeld en bracht in 2022 geen nieuwe muziek meer uit. Hij zou zich naar het schijnt volop voorbereiden op het proces dat hem te wachten staat.

Leontine daarentegen bleef niet bij de pakken zitten. Zij is ondertussen weer heerlijk verliefd en heeft een relatie met miljonair John Huiberts.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.