Monique Smit: “Is dit het nou?”

Foto: Brunopress.nl

Hoe gelukkig Monique Smit ook is met haar drie kinderen, toch moest ze aanvankelijk heel erg wennen aan het moederschap en zat ze mentaal niet helemaal lekker in haar vel na de bevalling van haar eerste kindje. Dat vertelt de zangeres in presentatrice in een gesprek met Party.

“Mijn bevalling ging heel goed, Alleen ben ik daarna wel gehecht. En daar is iets misgegaan”, aldus Monique. “Ik heb wel het moment gehad dat ik dacht: ‘is dit het nou?’”, zegt ze. “Volgens mij heb ik wel een beetje op het randje gezeten. Het was een heel heftige periode voor mij. Ik had echt het gevoel dat ik aan het falen was”, aldus Monique.

Gelukkig verliep de bevalling van haar tweede boreling een stuk makkelijker. “Toen moest ik zo hard huilen. Ik dacht: ‘zo kan het ook! Dit is wat Mensen bedoelen met die roze wolk.’ Toen had ik ‘m!”, Besluit de zus van zanger Jan Smit.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.