Roxeanne Hazes eerlijk: “Ik voelde me thuis niet veilig”

Foto: Avrotros

Leven met een alcoholverslaafde ouder is allesbehalve een pretje. Daarover kunnen zowel André als Roxeanne Hazes helaas meespreken. Wanneer hij weer eens te diep in het glaasje gekeken had, kon hun vader André senior immers weleens door het lint gaan.

“Ik heb mij thuis vaak onveilig gevoeld als kind, omdat mijn vader dronken was”, citeert Party Roxeanne daarover. “Ik ging altijd laat slapen, maar lag dan nog altijd met één oog open.”

Rox weet dan ook één ding beter: voor haar eigen zoontje Fender wil ze het heel wat beter doen dan haar eigen ouders. “Ik gun hem een warme omgeving waarin dat soort dingen niet voorkomen”, meent Roxeanne.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.