Daarom krijgen we de vriendin van Marco Schuitmaker niet te zien

Foto: Showbiss.nl

Het gaat zanger Marco Schuitmaker voor de wind. Niet alleen op professioneel vlak, waar zijn versie van het nummer ‘Engelbewaarder’ maar blijft scoren. Ook op privévlak is hij bijzonder gelukkig met zijn vriendin, met wie hij al vier jaar samen is en sinds 2,5 jaar samenwoont.

Dat zegt hij in een gesprek met Weekend. Al stelt het tijdschrift zich wel vragen bij het feit dat we haar nog nooit te zien kregen. Maar volgens Marco is daar een heel eenvoudige verklaring voor.

“Ze wil gewoon niet in de schijnwerpers”, zegt hij. “Maar samen met mijn beste vriend Ronald, die mijn management verzorgt, zorgt ze extreem goed voor mij”, verzekert de zanger. “En ik vind het ook wel fijn dat ze me allebei al kenden van voor ik bekend werd”, besluit Marco.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.