Moet Peter Gillis naar de gevangenis?

Foto: SBS6

Het mag dan wel goed gaan met Peter Gillis, er is ook nog steeds een rechtszaak lopende tegen de man. Hij werd door zijn ex-partner Nicol Kremers beschuldigd van mishandeling en daarover wordt op 29 augustus een uitspraak gedaan door het OM.

Peter werd al meermaals beschuldigd van mishandeling en niet alleen van Nicol. Zo zou hij ook een man hebben ontvoerd en die zwaar hebben mishandeld. Peter blijft in zijn onschuld geloven, maar er zijn ook zwaarwegende bewijzen opgedoken voor de vermeende mishandeling.

En dat kan wel eens in het nadeel spelen van Peter. Meer zelfs, hij zou zomaar de gevangenis kunnen indraaien voor zijn daden.

En dan is er nog Wendy, zijn nieuwe partner. Als het waar is wat verteld wordt over Peter, dan is de kans groot dat ook zij te maken zal krijgen met de daden van Peter. Al is ze zelf ook niet heilig.

Ook zij zou haar kinderen al hebben mishandeld in het verleden en het is nog maar de vraag hoe lang het zal duren voordat Peter en Wendy elkaar gaan mishandelen. Laat ons vooral hopen dat het nooit zo ver hoeft te komen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.