13/06/2024
Antwerpen, BE 17 C

De Nederlandse showbiss

Jaap Reesema gaat voor een sixpack

Foto: AVROTROS

Binnenkort zien we Jaap Reesema op de cover van ‘Men’s Health’ verschijnen. Jaap die vroeger niet de ideale maten had ging de strijd tegen de kilo’s aan en heeft nu een iets normaler BMI. Redenen genoeg om op de cover van ‘Men’s Health’ te mogen prijken.

Toen Mens Health Jaap opbelde was die meteen laaiend enthousiast. Het is voor Jaap een mooie kans om toch weer eens een andere kant van hem te laten zien en zo denken de mensen misschien niet elke keer terug aan het ‘dikkerdje met het gouden jasje’.

Maar wie het blad een beetje kent, weet dat er heel vaak alleen maar gespierde mannen op de cover komen te staan. En dus gaat Jaap nog heel even keihard moeten trainen voor een sixpack. En niemand kan ontkennen dat ze benieuwd zijn of het hem ook gaat lukken.

Jan Roos is in elk geval één van de nieuwsgierige mensen die benieuwd is of het Jaap gaat lukken. “Sommige mensen hebben aanleg om dun te zijn, anderen worden van een pak magere yoghurt nog dik. Ik en Jaap horen bij de laatste categorie. Dus als hij straks staat te shinen met een afgetraind lijf ben ik bang dat ik ook aan de slag moet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Moet Peter Gillis naar de gevangenis?

Next Article

Guus Meeuwis stopt ermee

You might be interested in …

Showbiss.nl