Frans Bauer haalt mooie overwinning binnen

Foto: William Rutten

Het hoeft niet altijd negatief te zijn wat Yvonne Coldeweijer post. Zo postte ze onlangs een poll op Instagram waar ze haar volgers vroeg wie zij de meest authentieke BN’er vinden. En daar kwam een duidelijke winnaar uit de bus.

Het is Frans Bauer die zichzelf de meest authentieke BN’er mag noemen. Heel wat mensen gaven zijn naam door. En dat ondanks niet iedereen over hem te spreken is.

“Na ruim 100.000 mensen te laten stemmen kwam Frans Bauer als winnaar uit de bus. Dat vinden niet een paar mensen, maar het grootste gedeelte van alle stemmers.

Frans wist een score te halen van 91%, ruim 10% meer dan Kees van der Spek die op een tweede plaats staat. En dat is een heel pak beter dan Stefano Keizer die zich tevreden moest stellen met een laatste plaats.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.