28/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Moeder Lil’ Kleine slaakt noodkreet

Zij leeft al jaren in onmin met haar zoon

Babette Verhoef en haar zoon Jorik Scholten, beter bekend onder zijn artiestennaam Lil’ Kleine, hebben veel met elkaar gemeen: ze hebben namelijk allebei muzikaal talent.

Toch hebben de twee al jarenlang geen contact meer. In zijn nieuwste nummer ‘Alleen (weer)’, haalt Lil’ Kleine dan ook niet alleen flink uit naar zijn ex Jamie Vaes, die hem in 2022 wegens mishandeling aanklaagde en hun zoontje Lío maandenlang bij hem weghield, maar ook naar zijn moeder.

Babette van haar kant zou echter niets liever willen dan het contact met haar zoon te herstellen. Dat vertelt ze in een interview met Story.

Om in haar opzet te slagen schakelde ze zelfs al de hulp in van diverse collega-artiesten: “Ik heb geprobeerd met hem in contact te komen via Danny de Munk, Ali B., Jeroen Krabbé. Ik heb geprobeerd via al die mensen die ik ken in het vak met hem in contact te komen, zelfs via mijn eigen familie, maar het lukt me niet. Zelfs zijn gsm-nummer krijgt ze nergens te pakken, ook niet via haar eigen ouders die wel nog af en toe contact hebben met hun kleinzoon. Volgens Babette wil niemand haar helpen omdat iedereen bang is van Jorik: “Het rare is: de meeste mensen dachten dat als Jorik een kind krijgt, dan verandert hij wel. Toen was het: als hij in de problemen komt en de bodem ziet, dan verandert hij wel. Vervolgens zag hij zijn kind niet en werd gedacht: dan verandert hij wel. Zijn kind was en is hem veel waard. Omdat hij zijn kind een tijd niet gezien heeft, zou hij zich gerealiseerd moeten hebben dat het andersom ook zo werkt. Het is voor mij als moeder ook erg lastig mijn zoon niet te zien. Maar die jongen zit vol met haat, met wrok”, besluit

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Salaris van Johan Derksen onthult

Next Article

Rob Kemps en vriendin uit elkaar

You might be interested in …

Showbiss.nl