28/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Rob Kemps en vriendin uit elkaar

Foto: William Rutten / SBS6

Hoe goed de sfeer op het podium ook was, Rob Kemps van Snollebollekes beleeft privé een minder leuke tijd. De zanger en gewezen ‘Slimste Mens’ is niet meer samen met zijn partner.

“Verdrietig nieuws na een hele bijzondere week vol met geweldige concerten. Wij willen even laten weten dat we al enige tijd niet meer bij elkaar zijn. We zijn uiteraard aan niemand verantwoording schuldig maar wel is het zo dat we willen voorkomen dat er verhalen rondgaan die niet juist zijn”, schrijft Kemps op zijn sociale media.

“We houden nog steeds van elkaar en zullen dat blijven doen, maar wel op afstand en in goede harmonie voor de kinderen. We zijn al heel ons leven beste vrienden ruim 19 jaar en zullen dat ook blijven ❤️”, besluiten Rob Kemps en zijn vrouw Miriam op Instagram.

De geruchtenmolen heeft Kemps niet kunnen tegenhouden. Yvonne Coldeweijer schreef enkele dagen geleden dat hij een affaire zou hebben met een achtergronddanseres bij Snollebollekes. Of dat effectief zo is, daar heeft Kemps het niet over.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Moeder Lil’ Kleine slaakt noodkreet

Next Article

Dit is het nieuwe boek van Karin Bloemen

You might be interested in …

Showbiss.nl