28/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Salaris van Johan Derksen onthult

Foto: Brunopress.nl

Altijd al willen weten hoeveel Johan Derksen verdient bij Talpa? Daar krijgt u nu een antwoord op.

Exacte cijfers werden er niet openbaar bekend gemaakt, maar er kan wel een goede inschatting worden gemaakt. Zo is bekend dat Johan Derksen in 2016 een vermogen had van 1,3 miljoen euro. Als we experts mogen geloven is dat vermogen ondertussen iets meer dan verdubbeld tot zo’n 2,7 miljoen euro.

Het huis van Johan Derksen en zijn vrouw zou dan weer zo’n 360.000 euro waard zijn. Die villa kon hij in één keer afbetalen en is ook voorzien van een thuisstudio.

Toen Johan zijn contact tekende bij TALPA enige tijd geleden was dat voor zo’n bedrag tussen 1,2 en 1,4 miljoen euro. En dat zal bij de hernieuwing van zijn contract zeker niet minder zijn.

Dat hij nu ‘maar’ een vermogen heeft van 2,7 miljoen euro, roept dan toch vragen op. Vragen die makkelijk te beantwoorden vallen. Zo doneert hij de helft van zijn inkomen bij TALPA aan het goede doel ‘de Casper Foundation’. Hij houdt van zijn loon dus eigenlijk maar 700.000 euro over.

En er is nog meer. Ook zijn uitgeverij brengt nog wat geld in het laatje. Één bestseller zou zo’n 1 miljoen euro kunnen opbrengen. Na het uitbrengen van zo’n 60 boeken zou het vermogen al snel op 3 miljoen euro kunnen worden geschat.

Als je zo alles bij elkaar ziet, kun je wel zeggen dat Johan het allemaal mooi voor elkaar heeft. Dat hij ook nog wat over heeft voor het goede doel, is alleen maar erg bewonderenswaardig.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Tino Martin gooit leven om

Next Article

Maxime Meiland haalt uit naar Waylon

You might be interested in …

Showbiss.nl