Gerard Joling: “Het gemis is zó groot”

Foto: Peter De Smedt

Gerard Joling herdacht tijdens zijn vakantie op Curaçao het overlijden van zijn moeder op 5 januari 2022. In Weekend zegt hij het er samen met zijn broer, zuster, zwager en schoonzuster nog erg moeilijk mee te hebben.

“Ik had niet gedacht dat het me zo zou aangrijpen, maar het gemis is zó groot”, getuigt de zichtbaar ontroerde zanger.

Als mensen hem dan vragen of hij het al een plekje heeft kunnen geven, dringt zich een raar gevoel

Hij beseft wel dat zijn moeder een mooi leven gehad heeft. “Zij was altijd blij, tevreden en ongelooflijk dankbaar.”

“Zij is voor ons altijd goed geweest in onze jonge jaren, dus ik ben blij dat ik later wat goed heb gedaan voor haar”, klinkt Gerard met veel eerbied in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.