28/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Martien Meiland en zijn goede relatie met Sinterklaas

Copyright: Play4

Met tropische temperaturen een Sinterklaasfilm opnemen, dat overkomt Martien Meiland. Voor het derde jaar op rij is de immer sympathieke realityster te zien in “De Grote Sinterklaasfilm”.

Wanneer Story vraagt of zijn kleinkinderen het niet raar vinden om hun opa zo dicht bij Sinterklaas te zien, antwoordt Martien: “Als ik met Claire in de bioscoop zit en Jean Claude (het personage van Martien) komt in beeld, dan roept ze heel hard “Opa, opa! Maar vragen over hoe het kan dat ik bij Sinterklaas ben, krijg ik eigenlijk nooit. Ik weet niet hoe dat komt.”

De nieuwe film die de naam “De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond” heeft gekregen, werd dit jaar in een wel erg unieke setting gefilmd, namelijk het Paleis Soestdijk. Dit is ooit de woonplaats geweest van Koningin Juliana en Prins Bernhard. 

Toevallig want Martien is altijd een groot bewonderaar van de koningin geweest. “Ze was mijn favoriete koningin! Ik weet nog dat wij vroeger thuis op tv altijd naar het defilé keken waar die lieve Juliana altijd op het bordes stond te zwaaien. Ik vond haar echt een koningin van het volk”, besluit Martien.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Corry Konings vol lof over haar kinderen

Next Article

Henny Huisman “Dit doet Visser slaat als hij gaat slapen”

You might be interested in …

Showbiss.nl