Henny Huisman “Dit doet Visser slaat als hij gaat slapen”

Foto: William Rutten / SBS6

Henny Huisman zal binnenkort te zien zijn in het populaire reisprogramma “Beter Laat Dan Nooit”.

Ook dit jaar is er voor een mooie verscheidenheid van reizigers gekozen. Zo is Frits Barend een intellectuele man die het Joodse gevoel op een mooie manier uitdraagt, aldus Henny in het weekblad “Party”.

“Ad Visser is een beetje een zweverig type, ietwat de alternatieve kant op, die slaat geloof ik op een gong als hij gaat slapen.”, grapt het tv-icoon.

Voor Edwin Rutten heeft Henny dan weer een opvallende bijnaam. “Ik noem hem hier thuis JoepiedePoepie, hij is het voorbeeld van vroeger hoe ze kinder-tv maakten met de “Film Van Ome Willem.”

Henny geeft tot slot nog aan erg benieuwd te zijn naar de gesprekken en de chemie die er onderling tijdens de reis gaan ontstaan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.