15/04/2024
Antwerpen, BE 7 C

De Nederlandse showbiss

Daarom heeft Kelly Pfaff het gevoel dat ze zelf niets kan

Foto: VTM

Kelly Pfaff openhartig.

Als kind van een BV word je vaak vergeleken met je ouders. Ook de kinderen van Kelly Pfaff worden hiermee geconfronteerd. 

“Soms vragen ze me op wie ze gelijken. Geen fijne vraag, want ik vond ’t zelf lastig om ‘dochter van’ te zijn. Zo lijkt het alsof je zelf niets kan. Ieder mens is een andere puzzel”, aldus Kelly Pfaff in Dag Allemaal. 

“We zijn tien jaar met De Pfaffs op tv geweest en de reeks wordt nu heruitgezonden. We zijn daarin ons eerlijke zelf uit respect voor de kijkers. Maar je voelt je wel zonder kleren aan als je zoiets doet, hé”, geeft Kelly toe. 

Haar kinderen vinden die beelden grappig maar zij zelf niet. “Na de bevalling van Kenji had ik last van mijn hormonen. Ik vind het gênant om dat te zien en daarom kijk ik niet. Op de duur werden we typetjes. En dan die roddels in de pers waar we niets tegen konden beginnen… Het was tijd dat die sneltrein stilviel”, geeft Kelly aan. 

“Mensen die ons toen bekritiseerden, laten zich nu zelf filmen. Maar ik gun ze het beste, want ik weet dat ’t niet makkelijk is. Je maakt van jezelf een schietschijf”, verklaart Kelly Pfaff aan Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

René van der Gijp: “Hij heeft nog niks bereikt”

Next Article

Martien Meiland bekent schuld

You might be interested in …

Showbiss.nl