Albert Verlinde stopt als theaterproducent

ByLisa Paulussen

12/05/2023
Foto: VTM

Eind 2020 stopte Albert Verlinde als algemeen directeur bij Stage Entertainment Nederland. Om een jaar later weer als een feniks uit de as te herrijzen, (opnieuw) als zelfstandig theaterproducent. Met succesproducties als ‘Dagboek van een herdershond’ en ‘Grease’ op zijn conto, bewijst hij dat hij de ‘magie’ van het theater maken nog steeds in zich heeft.

Al zal het een terugkeer van relatief korte duur worden, zo onthulde Albert in een interview met Story. Hij kondigde namelijk aan een punt te zetten achter zijn carrière als theaterproducent: “Ik ga stoppen. Niet nu of volgend jaar. Maar wel wanneer ik 65 word, over drie jaar dus”, vertelt hij.

“Ik heb veel respect voor mensen als Joop van den Ende en John de Mol die maar doorgaan”, vervolgt hij. “Maar ik wil niet tot mijn zeventigste of zelfs tachtigste blijven doorwerken. Er is meer dan alleen werk. Ik wil mijn leven anders indelen.” Het weze je alvast gegund Albert!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.