Glennis Grace toont spijt

Foto: Dirk Verbocht / Showbiss.nl

Één van de grootste pechvogels van 2022 is toch wel Glennis Grace. Er leek haar dat jaar helemaal niks mee te zitten en ze kreeg de ene tegenslag na de andere te verwerken.

Zo was ze nog maar net jury geworden in ‘The Voice’ toen het programma van de buis werd gehaald. Maar het kon nog erger voor Glennis.

Iedereen weet ondertussen wel dat de zangeres betrokken raakte tijdens een incident van openlijke geweldpleging in een Jumbo.

Glennis kreeg een klacht aan haar been en al haar optredens en concerten met ‘Ladies of Soul’ werden gecanceld of uitgesteld.

Maar ondanks haar daden valt de straf uiteindelijk behoorlijk goed mee voor Grace. Ze kreeg een taakstraf van 200 uur, schrijft Party. Glennis heeft ontzettend veel spijt van alles wat ze heeft aangericht en is heel verdrietig over alles wat er is gebeurd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.