Frans Bauer: “Dat is veel leuker dan een wereldreis”

Byadmin

04/01/2023
Foto: William Rutten

Soms moet er eerst eens iets ergs gebeuren voordat je beseft dat je wat meer van het leven moet genieten en meer kansen moet grijpen. Dat was niet anders bij Frans Bauer en Mariska. Nadat Mariska haar herseninfarct had overleefd besefte het koppel hoe waardevol hun leven is.

“In zo’n twintig, dertig jaar hebben Mariska en ik nooit wat aan ons huis gedaan. Voordat het herseninfarct gebeurde, hadden we daarom besloten om van ons huis echt ons droomhuis te maken. Dat is gelukkig ook gelukt en dat is wat wij heel graag wilden. Ik ben iemand die altijd al heel veel tijd in het gezin geïnvesteerd heeft, maar ook in elkaar. Wij hebben altijd wel veel dingen samen gedaan”, vertelt Frans aan Party.

Grote reizen en extravagantie dingen doen, zijn niet aan Frans en Mariska besteed. Zij genieten ook volop van het leven en van hun gezin door eenvoudige dingen zoals eens gezellig samen gaan eten, samen sporten, enz.

“Mariska en ik genieten van uitstapjes met het gezin. Wat wij ontzettend leuk vinden, is het maken van een strandwandeling in Renesse. Het lijkt iets heel kleins en normaals, maar dat is het niet. Gezellig een dagje naar het strand, en daar een kopje koffie dringen, dat kan leuker zijn dan een wereldreis.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

Byadmin

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.