Marc-Marie Huijbregts hield de showbizz tien jaar lang voor de gek

Foto: showbiss.nl

Voor 2009 kende heel Nederland cabaretier Marc-Marie Huijbregts met een volle, weelderige haardos. Het was dan ook schrikken toen hij in datzelfde jaar plots met een kaal hoofd in beeld verscheen bij ‘De Wereld Draait Door’, haalt het magazine Party herinneringen op.

De cabaretier maakte destijds bekend dat hij de showbizz tien jaar lang voor de gek gehouden had. Al die tijd liep hij immers al met een pruik rond.

Inmiddels is iedereen al lang aan zijn ‘natuurlijke look’ gewend, maar destijds was Marc-Marie doodsbang dat mensen hem zouden betrappen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.