Dries Roelvink was bang om zijn zoon te verliezen

In een interview met Party gaf zanger Dries Roelvink toe dat de band met zijn zoon Dave de afgelopen jaren iets hechter was dan met zoon Donny. Al kwam dat vooral door het feit dat Dave maar 500 meter verderop woont en hij in dezelfde sportschool traint.

Maar sinds Donny het slachtoffer werd van een aanrijding en getroffen werd door ziekte is ook de band met hem veel sterker geworden, zegt Dries.

“Opeens besefte ik: het zal toch niet waar zijn dat ik deze lieve, fitte jongen waar ik nooit zorgen over heb gehad, ga verliezen”, aldus de zanger. “Toen Donny vorig jaar december het tweede seizoen van ‘Special Forces VIPS’ had gewonnen, was ik dan ook helemaal trots op hem”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.