29/05/2024
Antwerpen, BE 16 C

De Nederlandse showbiss

Dit bijtende product helpt Paul de Leeuw om kilo’s kwijt te raken

Foto: VTM

Tv-legende Paul de Leeuw heeft een wel heel rigoureus middel gevonden om de strijd met de overtollige kilo’s aan te gaan. Dat lezen we in Party. Zijn geheime wapen? Bleekmiddel. Hoe dat precies in zijn werk gaat, legt Paul zelf uit.

“Mijn zwakke plek is het verorberen van kliekjes. Ik kon hele bakken met overgebleven macaroni leeg eten”, begint hij zijn verhaal. “Zelfs al had ik die eerder op de avond zelf in de vuilnisbak gekieperd.” Maar dan nog ging hij ’s nachts met een lepel in de hand op jacht naar de restanten macaroni in de vuilnisbak. “Maar om dat te voorkomen gooi ik er nu Glorix overheen”, legt Paul uit. En dat werkt. Want zelfs een slaapdronken de Leeuw met een knorrende maag laat de met bleekmiddel besprenkelde kliekjes links liggen.

Daarnaast is Paul ook sportief bezig. “Onder begeleiding van een trainer ben ik aan het trainen en heb ik ook mijn voeding aangepast”, zegt hij. En zo is de presentator al negen kilo kwijtgeraakt. “Ik ben nog steeds te dik, maar ik heb het wel iets meer onder controle”, omschrijft hij zijn nieuwe situatie. “Ik drink gematigd en denk niet langer om half elf ’s avonds dat ik een zak chips heb verdiend.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Hoe rijk is Marco Schuitmaker?

Next Article

Marc-Marie Huijbregts hield de showbizz tien jaar lang voor de gek

You might be interested in …

Showbiss.nl