Manager onthult wat er écht aan de hand is met Mart Hoogkamer

Foto: William Rutten / SBS6

Sinds eind mei heeft de populaire zanger Mart Hoogkamer al zijn muziek- en tv-optredens geannuleerd. En dit al zeker tot begin juli. In een persmededeling werd uitgelegd dat Mart oververmoeid is en op doktersadvies rust moest nemen. Al blijkt er nóg iets aan de hand te zijn, dat bevestigt Marts manager Robert Schippers aan Story.

“Voor Mart is zijn bekendheid en het feit dat hij overal herkend wordt toch wel een pittig dingetje”, meent Robert. “Dat is de keerzijde van de medaille en hij moet een manier vinden om daarmee om te gaan. Daarom hebben we nu een mental coach ingeschakeld die hem daarbij kan helpen”, vervolgt hij.

De afgelopen twee jaar is er immers veel gebeurd, waardoor de jonge Mart heel wat te verwerken kreeg: “Die trein is nooit meer gestopt. En Mart is heel prestatiegericht, wil altijd het beste uit zichzelf halen”, aldus Robert. “Dat is mooi, maar kan soms ook lastig zijn. Daarom is het ’t slimste om een maand, of misschien wel twee maanden, helemaal niets te doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.