Gerard Joling over Gordon: “Het beste en het verstandigste”

Foto: Peter De Smedt

Ooit waren Gerard Joling en Gordon Heuckeroth echte boezemvrienden. Maar de afgelopen jaren gooien ze liever met modder naar elkaar in en via de media. Nochtans regen ze als tv-duo regen de successen aan elkaar: met programma’s als ‘Geer & Goor: Effe geen cent te makken’, ‘Geer & Goor: waarheen, waarvoor?’ en ‘Geer & Goor: Zoeken een hobby’ scoorden ze kijkcijferhit na kijkcijferhit.

In 2017 was Joling zelfs nog te zien als adviseur van Gordon in het programma ‘Gordon gaat trouwen… Maar met wie?’. Het programma waarin Gordon zijn uitverkorene Rogier uiteindelijk voor het altaar liet staan. Onlangs klapte de verloving van Gordon met de man met wie hij wél wou trouwen, Gavin Rozario. Nieuws waarop Gerard liever niet reageert.

“Ik zeg daar niks over, want daar krijg ik problemen mee”, stelt de zanger en presentator in Weekend. “Dat lijkt me het beste en het verstandigste, want voor elk woord dat ik hierover zeg, moet ik me achteraf verdedigen”, klinkt het. Plannen om zelf via televisie op zoek te gaan naar een man heeft Gerard vooralsnog niet: “Daar heb ik geen tijd voor”, lacht hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.