15/04/2024
Antwerpen, BE 7 C

De Nederlandse showbiss

Linda de Mol steunt prinses Amalia

Foto: VTM

Kan Linda de Mol nog wel goed doen voor de Nederlanders? Deze maand staat ze opnieuw zelf op de cover van de LINDA, maar dit keer met een wel heel opvallend shirt aan.

Op haar shirt prijkt de tekst: ‘LOVE AMALIA’ in feloranje letters. Hele mooie boodschap natuurlijk. Maar dat het eigenlijk een keiharde commerciële samenwerking met HEMA blijkt te zijn, dat vinden de fans en volgers van Linda iets minder mooi.

Nochtans is het T-shirt echt goedbedoeld. Linda wil Amalia echt wel steunen in deze pittige tijden. “Hoe mooi zou het zijn als we op Koningsdag eens allemaal iets liefs en positiefs posten op sociale media? Als steunbetuiging in een zware tijd.”

De T-shirts zijn wel degelijk te koop bij HEMA naar aanleiding van Koningsdag en natuurlijk wil Linda ook iedereen aansporen om zo’n shirt te kopen. Maar ze wil vooral duidelijk maken dat het ‘not done’ is om iemand te beoordelen op zijn kledingkeuze of figuur, zoals bij de kroonprinses wel al eens vaker is gebeurd.

Linda besluit met dit: “Massaal laten weten dat we wel degelijk met haar meeleven. Dat we haar prachtig vinden zoals ze is, en alle haters die het nodig vinden iets lelijks over haar uiterlijk te zeggen, berispen met #doeslief of #nietokay. We gooien hem erin, de 27ste april: de hashtag #loveAmalia. Wie doet er mee?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Dan start het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch

Next Article

Adriaan geeft update over de gezondheid van Bassie

You might be interested in …

Showbiss.nl