Dan start het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch

Foto: Videoland

De deuren van de villa worden opnieuw geopend voor Nederlandse en Belgische singles. Tijd om te ontspannen? Natuurlijk niet!

De Tablet of Terror is ontwaakt uit zijn winterslaap en heeft extra veel zin om de vakantie van de singles te verzieken…De villa zal langzaam maar zeker volstromen met al hun exen. Hoe zullen ze reageren op die gevoelige ex, een ex die vreemd is gegaan of een betekenisloze onenightstand?

De Tablet of Terror heeft ze allemaal gevonden, er is geen ontkomen aan. Is er ruimte voor liefde of zullen de exen met hun EX-powers ervoor zorgen dat dit een vakantie vol drama gaat worden?

Iedereen is gespannen, want de singles zullen in continue angst leven en zich afvragen: Welke EX is nEXt?

‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is vanaf 16 mei wekelijks te zien bij Videoland. Elke zondag daarvoor zie je de aflevering al bij MTV.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.