28/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Linda de Mol kruipt uit haar schulp

Foto: VTM

Na het ‘The Voice’-schandaal

Al ruim een jaar blijft het relatief stil rond tv-koningin Linda de Mol. Dat heeft natuurlijk alles te maken met het ‘The Voice’-schandaal, waarbij ook haar (inmiddels ex-)partner en ‘The Voice’-bandleider Jeroen Rietbergen beschuldigd werd van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Onlangs raakte bovendien bekend dat het Openbaar Ministerie Jeroen, die toegegeven heeft zich schuldig gemaakt te hebben aan seksueel grensoverschrijdend gedrag maar ontkent dat er sprake is van dwang, aanranding of verkrachting, alsnog zal vervolgen. Het kan evenwel nog enkele maanden duren voordat hij zich voor de rechtbank moet verantwoorden. En dus lijkt er nog niet meteen een einde te komen aan Linda’s lijdensweg. Een lijdensweg die ongetwijfeld nog iedere dag veel van haar energie, kracht en levenslust wegvreet.

Dat de geroemde presentatrice de klap van de beschuldigingen en dreigende vervolging aan het adres van haar ex nog niet volledig te boven is, werd de voorbije maanden pijnlijk duidelijk. Voor het eerst in het twintigjarig bestaan van haar magazine LINDA. stond ze niet zelf op de cover van de edities van januari en februari van dit jaar.

Maar nu lijkt het heel langzaamaan toch wat beter te gaan met haar. Ze lijkt stilaan uit haar schulp te kruipen en zichzelf niet langer te willen verstoppen achter haar verdriet. Zo schittert ze sinds begin maart weer in haar spannende prijzenprogramma ‘Miljoenenjacht’ op SBS6.

Dat Linda zichzelf stukje bij beetje probeert te lijmen kon het magazine Party ook met eigen ogen vaststellen. Het magazine was er immers getuige van hoe de presentatrice op een zonnige dag besloot de deur uit te gaan voor een lunch. Hoewel haar gezicht boekdelen sprak en van haar grimas nog steeds de nodige pijn en zorgen af te lezen waren, stapte ze monter in haar auto, op weg naar haar afspraak.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Financiële tegenslag voor Martien Meiland?

Next Article

Daphne Deckers binnenkort terug bij RTL Boulevard?

You might be interested in …

Showbiss.nl