29/05/2024
Antwerpen, BE 16 C

De Nederlandse showbiss

Financiële tegenslag voor Martien Meiland?

Copyright: Play4

Slechte voortekens voorspellen weinig goeds

Sinds ze in 2019 ‘Chateau Meiland’ naar de kijker brachten, zijn Martien Meiland en de zijnen niet meer van het scherm weg te denken. De familie blijft dan ook een echt kijkcijferkanon dat de successen aan elkaar rijft.

Ook de verkoop van de biografieën van Martien en echtgenote Erica doen het goed bij het publiek.

Helaas betekent al dat succes niet dat al wat de Meilandjes aanraken ook op zakelijk vlak zomaar in goud verandert, zo schrijft Party.

Zo baatte jongste dochter Maxime in het verleden twee verschillende webshops uit. En tweemaal liep dat op een sisser af. Nu lijkt ook MX Scarfs, de webshop waarlangs Martien zijn typerende sjaals verkoopt, eenzelfde lot beschoren te zijn.

Op de webshop is immers te zien dat MX Scarfs flinke kortingen aanbiedt of moet meedelen dat bepaalde sjaals niet meer op voorraad zijn. Wat toch de indruk geeft dat de zaken niet bijster goed gaan. Ook dochter Maxime strooide eerst met mooie kortingen alvorens de stekker uit haar webshop te trekken. Volgens Privé lijkt alles erop te wijzen dat het MX Scarfs hetzelfde zal vergaan. Volgens het weekblad wacht Martien gewoon tot bijna alles is verkocht om vervolgens zijn webshop op te doeken en in te ruilen voor een nieuw project dat ongetwijfeld weer snel zal volgen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Vrouw Rob de Nijs deelt triest nieuws: “is overleden”

Next Article

Linda de Mol kruipt uit haar schulp

You might be interested in …

Showbiss.nl