13/06/2024
Antwerpen, BE 17 C

De Nederlandse showbiss

Daphne Deckers binnenkort terug bij RTL Boulevard?

Foto: VTM

De kans is klein

Wie al vaker naar ‘RTL Boulevard’ heeft gekeken, heeft doorheen de jaren heel wat presentators zien passeren. Eerst was het programma in handen van Beau van Erven Dorens en later ook Winston Gerschtanowitz. Tegenwoordig wordt er gewerkt met een groep presentatoren.

De populariteit van Bridget Maasland en Daphne Bunskoek bij het programma kunnen wel gesmaakt worden door de kijkers. Eddy Zoëy en Vivienne van den Assem vallen dan weer minder in de smaak.

Er wordt geopperd dat Daphne Deckers wel weer wat nieuw leven in het programma kan blazen. Althans dat vindt ze toch zelf.

Maar Daphne moet ook toegeven dat ondanks ze het heel graag zou willen, er nog geen gesprekken hebben plaatsgevonden voor een eventuele terugkeer.

“Ik heb wel een programma-idee gepitcht. Maar ik doe eigenlijk al best veel. Ik ben bezig met het ontwikkelen van een film, zoals gezegd heb ik een eigen podcast, maar ik ben nu ook gevraagd om een andere podcast te gaan maken. Ik ben ook een nieuw non-fictieboek aan het schrijven en mijn nieuw boek, voor alle leeftijden, komt in september uit. Dus er gebeurt al zo veel.”

De kans dat Daphne terug wordt gevraagd als presentatrice bij Boulevard is erg klein. Als er al een wissel zal gebeuren, dan is de kans groot dat Leonie ter Braak of Renze Klamer zullen worden ingezet. Zij hebben immers al een contract bij RTl 4.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Linda de Mol kruipt uit haar schulp

Next Article

Slecht nieuws voor Patricia Paay

You might be interested in …

Showbiss.nl