Leontine Borsato en John Huiberts uit elkaar: “Maar dat houden we voor onszelf”

Leontine Borsato (Liz)

We gaan de reden niet meteen weten

Enkele weken geleden liet Leontine Borsato nog weten dat ze ontzettend gelukkig was met haar nieuwe liefde John Huiberts. Ondertussen heeft ze jammer genoeg ook moeten laten weten dat het sprookje alweer over and out is tussen hen.

“We hebben in goed overleg besloten dat ik naar links ga en Leontine naar rechts. Het is een gezamenlijke beslissing geweest. Er is verder niks voorgevallen of aan de hand”, liet John weten in Weekend.

Maar natuurlijk vragen heel wat mensen zich af waar het fout is gelopen tussen de twee. Leontine en John leken immers nog zo ontzettend gelukkig en schreeuwden hun geluk van de dagen.

“Wat de reden van de breuk is, dat houden we liever voor onszelf. Leontine en ik hebben nog steeds contact en we praten nog steeds met elkaar. We hebben geen ruzie en wensen elkaar het beste toe. Ik vind het eerlijk gezegd ook niet zo spannend hoor, al die media-aandacht die het krijgt. IK kan dat niet zo goed begrijpen dat mensen willen weten of het goed of niet goed gaat met andere mensen die ze niet kennen.”

We zouden kunnen stellen dat de breuk dus als een echte verrassing kwam, mocht het niet zijn dat het online juicekanaal Life Of Yvonne eerder al berichten had geplaatst over het feit dat John altijd met meerdere vrouwen tegelijk een relatie heeft. Zij postten ook dat John terug bij zijn ex zou zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.