15/04/2024
Antwerpen, BE 7 C

De Nederlandse showbiss

André Hazes doet het financieel beter dan Rachel Hazes

Foto: William Rutten/SBS6

Haar vermogen ging er sterk op achteruit

Ooit was er een tijd waarbij André Hazes en zijn moeder Rachel dikke vrienden waren. Die tijd lijkt alweer voorbij te zijn. Sinds de hele erfeniskwestie lijkt André alle contact met Rachel te hebben verbroken.

Jarenlang waren Rachel en André ook financieel aan elkaar gewaagd. Maar nu lijkt dat alleen nog het geval te zijn voor André. De weduwe van André Hazes senior was nochtans eigenaar van een aantal bedrijven die het lang niet slecht deden.

Zo zou één van die bedrijven een vermogen hebben van 1,6 miljoen euro. Voor de holding wel een daling van een miljoen euro tegenover het jaar ervoor, maar wel nog altijd een stevig vermogen, schrijft Party.

Een andere holding van Rachel doet het minder goed. Waar het vermogen voor 2020 nog 1,3 miljoen euro telde, telde deze eind 2020 nog slechts 540.000 euro.

Haar vermogen daalde naar 2.140.000 euro en kende dus een verlies van zo’n 1.760.000 euro. Tenslotte is er nog haar uitgeverij. Die heeft een negatief eigen vermogen van 771.000 euro. Het is duidelijk dat André zijn moeder aftroeft, toch op financieel gebied.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Leontine Borsato en John Huiberts uit elkaar: “Maar dat houden we voor onszelf”

Next Article

Sieneke: “Ik ben echt geen keukenprinses”

You might be interested in …

Showbiss.nl