Lee Towers overwint z’n gêne

Byadmin

15/06/2023
Foto: Peter De Smedt

Begin dit jaar brak zanger Lee Towers zijn heup bij een ongelukkige val bij hem thuis. Gelukkig schiet de revalidatie goed op en staat de zanger alweer op het podium. Al sprong daarbij wel één ding in het oog.

Zo verscheen Lee tijdens zijn optreden voor de koninklijke familie, op Koningsdag in Rotterdam, met een rollator op het podium. Een spannend moment geeft hij toe aan Story. “Eerlijk toegegeven, dat vind ik nog altijd lastig. Dat ik afhankelijk ben van een rollator”, klinkt het. “Ik had ook geen idee hoe het publiek erop zou reageren. Ik weet dat veel mensen van mijn leeftijd met een rollator lopen, maar toen ik zag dat men zo blij was om mij te zien was mijn gêne over”, aldus Lee.

Hij trekt zich ook op aan het feit dat die afhankelijkheid maar tijdelijk is: “Het is niet zo dat ik een ongeneeslijke ziekte heb. Het is ook beter voor mijn eigen veiligheid. Ik wil niet nog een keer mijn heup breken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

Byadmin

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.