13/06/2024
Antwerpen, BE 17 C

De Nederlandse showbiss

Duncan Laurence onder vuur

Foto: VTM

Heel wat van zijn collega’s uit de muziek- en showbizzwereld lijken hun pijlen op zanger Duncan Laurence gericht te hebben. En dat heeft alles te maken met wat je zijn vreemde gedrag zou kunnen noemen.

Onlangs postte Duncan immers op zijn sociale media dat zijn nieuwe reeds aangekondigde album er voorlopig nog niet aankomt. De reden? Oververmoeidheid waar de singer-songwriter naar eigen zeggen mee kampt. Wel opvallend: ondanks die oververmoeidheid achtte Duncan zich wel in staat om af te reizen naar Spanje voor de toch wel intensieve opnames van het programma ‘Beste Zangers’. Gedrag dat in showbizzmiddens maar op weinig begrip kan rekenen, weet Weekend.

“Het lijkt mij, als je het psychisch zwaar hebt, dat het tijd is voor een kopje thee en een warm dekentje over je hoofd”, reageert strafpleiter Natacha Harlequin die geregeld als praatgast aanschuift in verschillende tv-programma’s. “Wat mij opvalt, is dat er veel artiesten zijn die ergens tegenaan lopen, maar toch de hele tijd maar door blijven gaan. Als buitenstaander van de artiestenwereld begrijp ik dat niet helemaal. Dan zeg je toch: ‘Ik ga nu even rust nemen en het is klaar’”, vervolgt ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Bijzonder debuut voor Amalia

Next Article

Lee Towers overwint z’n gêne

You might be interested in …

Showbiss.nl