Nicol Kremers: “Met niemand nog contact”

Foto: SBS6

In februari dit jaar raakte bekend dat ‘Massa is Kassa’-gezichten Peter Gillis en Nicol Kremers eind 2022 een punt gezet hadden achter hun relatie. Oorspronkelijk leek het erop dat dat in relatief goede verstandhouding gebeurde, maar volgens Nicol was dat maar schijn. Intussen bereid ze zelfs een aanklacht wegens mishandeling tegen Peter voor, zo lezen we in Party.

Contact met Peters kinderen Mark, Ruud en Inge of medewerkers van een van Peters vakantieparken heeft ze sinds de breuk dan ook niet meer gehad. Een bewuste keuze, zo blijkt: “Ik wil hen niet in gevaar brengen dat ze hun baan kwijt raken als Peter erachter komt dat ze contact hebben met mij”, zegt Nicol.

“Want zo zit meneer Gillis ook in elkaar: als iemand nog contact heeft met mij, kan dat directe gevolgen hebben voor die mensen. Die zijn ook bang om hun werk te verliezen”, besluit Nicol.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.