24/02/2024
Antwerpen, BE 7 C

De Nederlandse showbiss

Kristel Verbeke: “Dit komt zo binnen”

Foto: Peter De Smedt

Dat er nog een leven na K3 is, dat heeft Kristel Verbeke de afgelopen jaren bewezen. Zingen doet zij niet echt meer, maar tv-programma’s maken wel en steeds zijn het programma’s waarmee Kristel een verschil wil maken. Zij zegt niet ja tegen alles.

“Ik kreeg de vraag van Rudi Vranckx om samen met hem en Otto-Jan Ham naar Libanon te trekken voor het programma ‘Tussen Oorlog en Leven’.

Ik wist niet helemaal waar ik me aan moest verwachten en vertrok met een klein hart”, geeft Kristel toe.

Geef toe, als je de naam Libanon hoort, dan denk je meteen aan een gebied met aanslagen, doden, triestesse. Hoe heeft Kristel haar bezoek ervaren? “Libanon heeft veel indruk op me gemaakt…positief en negatief. Het is een land in diepe crisis, waar de overheid zijn mensen volledig in de steek laat.” “

“Je leest erover in de krant, ziet de beelden in het nieuws, maar als je daar ter plekke bent en met de mensen spreekt.. dat komt binnen”, geeft Kristel toe.

“Ik ben iemand die overal wel hoop voelt en een lichtpuntje zoekt, maar dat zie ik daar niet. Het is allemaal zo bruut, zo rauw. Ik hoop dat jullie kijken, want de gastvrijheid en de moed van de mensen is groot en het land op zich is prachtig, om nog maar te zwijgen van het heerlijk lekkere eten”, besluit Kristel. Voor haar was Libanon een ervaring om nooit te vergeten!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Prinses Margriet werd 80 maar viert dat zonder Beatrix

Next Article

Roxeanne Hazes: “Voor de rest van mijn leven beschadigd”

You might be interested in …

Showbiss.nl