Roxeanne Hazes: “Voor de rest van mijn leven beschadigd”

Foto: Avrotros

Deze impact had het overlijden van haar vader

In september 2004 ging de Nederlandse volkszanger André Hazes Senior op 53-jarige leeftijd ten onder aan alcohol en sigaretten.

Zoals bij elk kind dat een ouder verliest had de dood van haar vader ook een enorme impact op dochter Roxeanne, op dat moment amper 11 jaar oud.

Maar de grootste klap kwam toen ze niemand had om mee te rouwen, zo schrijft Het Laatste Nieuws.

Vorige zomer vertelde ze hierover het volgende in het programma ‘Beste Zangers’, de Nederlandse versie van ‘Liefde voor Muziek’.

“Mijn moeder besloot om na het overlijden van mijn vader een boek te schrijven. Ik heb haar negen maanden niet bij me gehad, net op het moment dat ik haar nodig had om te rouwen. Elke avond sprak ik huilend tegen een foto van mijn vader en moeder. Kom alsjeblieft terug. Ik heb daar gewoon een enorme knauw van gehad. Daar beschadig je iemand voor de rest van zijn leven mee.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.