John de Bever: “Dat gaat toch wat ver”

Foto: SBS6

Dat is hij helemaal niet

‘De Bevers’ kan elke week op heel wat trouwe kijkers rekenen. Zanger John de Bever geeft zijn fans graag een inkijk in zijn leven en dat interesseert heel wat mensen.

John gedraagt zich naar eigen zeggen niet anders dan anders, maar zijn ex-producer Jack van Raamsdonk denkt daar anders over. Hij zou een andere John zien dan hij heeft gekend.

“Jack heeft de reallifesoap niet goed gekeken en zit uit zijn nek te lullen. Ik heb volgens mij in ‘De Bevers’ nog gehuild toen Kees een haartransplantatie onderging en ik moet ook al bijna huilen als ik de honden een tijdje moet missen”, lacht John in Party.

Jack en John hebben elkaar bijna 20 jaar niet meer gezien en Jack schreef vroeger één liedje voor John. 

“Om hem mijn ex-producer te noemen, dat gaat wat ver. Maar mensen mogen zeggen wat ze willen. Ik til daar niet zo zwaar aan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.