20/04/2024
Antwerpen, BE 9 C

De Nederlandse showbiss

Moeilijke spreidstand dringt zich op voor koningin Máxima

Foto: RVD

Dat wordt een hele opdracht

Het zit koningin Máxima niet mee de laatste tijd. Hoewel ze nog steeds de primus is van de lijst met populairste royals, krijgt de echtgenote van koning Willem-Alexander alsmaar vaker af te rekenen met kritiek.

Vooral op sociale media sparen criticasters hun mening niet.

Het tijdschrift Weekend merkt daarbij wel op dat al die kritische stemmen nogal wispelturig zijn.

Ze lijken immers niet altijd even goed te weten wat ze nu eigenlijk van onze koningin willen. Zo steigeren ze wanneer de koningin in een iets chiquere, en dus duurdere outfit, ergens ten tonele verschijnt. Meteen worden haar uitgaven haar dan zwaar aangerekend. Maar ook wanneer ze voor een meer nonchalante look kiest moet Máxima het ontgelden.

De laatste tijd weerklinken online dan ook heel wat opmerkingen over het feit dat de koningin steeds vaker voor een meer natuurlijke look kiest, zonder opgestoken coupe of gladgestreken haren. Steeds meer rijst de vraag of een koningin altijd onberispelijk voor de dag moet komen. Al meent Máxima-modekenner Josine Droogendijk dat de vorstin haar look steeds afstemt op de gelegenheid waar ze verschijnt. Met de juiste outfit de juiste aandacht genereren, daar gaat het Máxima volgens haar om.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Patty Brard: “Ik geloof er niets van”

Next Article

John de Bever: “Dat gaat toch wat ver”

You might be interested in …

Showbiss.nl