28/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Caroline van der Plas  blijft positief ondanks bedreigingen

Foto: William Rutten / SBS6

Ze krijgt veel steun

Met haar BoerBurgerBeweging heeft Caroline van der Plas de grootste partij van alle provincies in Nederland. Een unicum, want nooit eerder deed iemand haar dat voor.

Caroline is daar heel blij om, maar moet er de negatieve kanten ook bij nemen. Zo hangen er een aantal bedreigingen boven haar hoofd waardoor ze elke dag bewaakt moet worden.

Die beveiliging is natuurlijk voor haar eigen veiligheid, maar het heeft natuurlijk een grote impact op haar gezinsleven. Caroline heeft nog twee zonen Kayl en Ryan. Haar man Jan overleed in 2019.

Caroline kon altijd op Jan rekenen, en hoefde zich van weinig dingen iets aan te trekken dat niet met het werk te maken had. Nu nemen haar twee zoons die job van hun vader over.

“Alles wat mijn moeder nodig heeft, zal ik proberen voor haar te doen”, vertelde Kayl bij Jinek en in Party. En Caroline prijst zich gelukkig met haar twee zonen. “Ze zorgen goed voor mij. Kayl poetst ook thuis, hij doet ook de was en kookt altijd voor mij. Het is toch fantastisch dat je als moeder weet dat je kinderen voor de volle honderd procent achter je staan en ook het gat proberen te vullen dat Jan heeft achtergelaten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

John de Bever: “Dat gaat toch wat ver”

Next Article

René van der Gijp: “Hij heeft nog niks bereikt”

You might be interested in …

Showbiss.nl