Jan Keizer “De plooien zijn weer glad gestreken”

Foto: Peter De Smedt

De fans van BZN hadden heel even weer hoop toen bassist Jan Tuijp liet uitschijnen dat er misschien wel een reünie van de band inzat. Jammer genoeg waren dat te positieve gedachten van de bassist en werden de plannen al snel weer opgeborgen.

Het is ondertussen al 15 jaar geleden dat de band definitief afscheid nam van het publiek. Ze deden dat me een groot concert in Ahoy. Iets waar ze nog graag op terugblikken.

Nadat de band uit elkaar is gegaan, gingen Jan Keizer en Anny Schilder nog even verder als duo. En dat viel niet in goede aarde bij de andere bandleden, zegt Party.

Er ontstond ruzie tussen de band en ondanks dat ze gestopt waren, zat een reünie  er toen al helemaal niet meer in. Tot de plooien tussen iedereen werden gladgestreken en Jan Tuijp toch alweer van een reünie begon te dromen.

Jan Keizer ontkrachte die geruchten meteen en vertelde aan Party dat hij over niks op de hoogte was. En zo kan ook Tuijp stoppen met dromen en kunnen ook de fans hun hoop weer opbergen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.